Drept societar si comercial

Drept societar si comercial

Diritto societario commerciale

Firma noastra asista un larg spectru de companii nationale si internationale in domeniul dreptului corporatist si comercial in general. Oferim o gamă largă de servicii juridice pentru companii: de la constituirea, structurarea și finanțarea inițială, la pregătirea ofertelor publice și, în cele din urmă, la fuziuni și achiziții.

Am dezvoltat expertiză specifică în consilierea cu privire la structurarea acordurilor de sprijin financiar, a asociațiilor în participațiune, a acordurilor de acționari și a acordurilor dintre partenerii comerciali. Oferim în mod constant consultanță juridică companiilor privind înființarea de birouri secundare în România și aspecte ale dreptului românesc inerent acesteia.

În plus, oferim consultanță companiilor în cazul apariției unor probleme în cadrul companiei, în relațiile cu directorii, băncile și creditorii. Suntem în mod regulat implicați în elaborarea diverselor acorduri comerciale, dintre care menționăm acordurile de distribuție, furnizare, leasing, sponsorizare și franciză.