Cautari de Parteneri

Cautari de Parteneri

phildate051000041

EPC promovează dezvoltarea în relațiile comerciale dintre companiile din diferite țări și parteneri comerciali de cercetare pentru distribuție, construind rețele reale de parteneriate transnaționale.

Este foarte rar pentru IMM-uri să aibă claritate cu privire la partenerul cel mai potrivit pentru compania lor, mai ales dacă acest partener este o companie din Europa de Est.

De aici necesitatea de a construi alianțe competitive sub formă de rețele de întreprinderi, naționale și internaționale, în special pentru IMM-uri, care să le permită să atingă o masă critică suficientă pentru a intra și de a supraviețui în realitatea pieței mondiale.

Prezent și înrădăcinate în teritoriu, EPC găsi și selectați într-un public local orientat și parteneri privați pentru comerciale, industriale sau financiare, potrivit pentru a vă însoți în strategia de abordare a pieței.

Experiența noastră în căutarea de parteneri de afaceri, la toate nivelurile este disponibil companiilor dreapta din etapele preliminare pentru a le ajuta să înțeleagă oportunitățile oferite de piața românească, oferind servicii de recuperare de date, potențialul de evaluare și de acompaniament.

Europa de Est nu este doar o piață de desfacere, ci și o sursă de aprovizionare pentru diverse produse semifinite și finite.

Pe lângă căutarea pentru importatori / distribuitori, EPC permite companiilor italiene să identifice, de asemenea, potențiali furnizori, prin cercetare și testare efectuate pe site-ul de personalul nostru, in timp ce minimizarea riscurilor și utilizarea deplină a oportunităților oferite de piață.

Prin definirea obiectivelor de parteneriat (cerințe, caracteristici, motivații, etc.), EPC și de cercetare identifică pentru companiile partenere țineai pentru finalizarea diaccordi financiare, comerciale și tehnico-productivă.

Prin cercetare atentă, posibil datorită cunoștințe vaste a piețelor și a realității sectoriale, precum și selectarea și difuzarea de propuneri de colaborare din partea managerului român, moldoveni, bulgari și ucraineni, EPC oferă întreprinderilor diferite tipuri de ele pentru a spori instrumente de contact cu potențiali parteneri.

Abilitatea de a verifica soliditatea oricărui tip de parteneri prin studii efectuate în persoană sau cu sprijinul agențiilor specializate, EPC susține clienții care servește ca o punte de legătură între companii pentru a realiza un aranjament în condiții de siguranță și în timp rezonabil.

Personalul EPC verifică mereu disponibilitatea partenerilor potențiali de a dezvolta colaborări comerciale sau productive, sub rezerva unei evaluări a seriozității și a solidității financiare.

EPC informează clientul a formei juridice a dimensiunii potențialului partener (număr de angajați, cifra de afaceri, de capital, etc.), tipul de producție și activități (piața locală și de export, import).

Colaborarea cu cei mai mari companii din domeniile lor respective, EPC, vă va permite să dezvolte soluții extrem de competitive și să rămână la curent cu cele mai bune tehnologii disponibile pe piață.

După găsirea unui acord cu partenerul, negocierile și procedurile care conduc la formarea unei companii mixte pot fi lungi și complexe.

Prin experiența și expertiza personalului său local, EPC oferă asistență clienților săi în evaluarea preliminară și crearea de întreprinderi mixte cu parteneri români, moldoveni, bulgari și ucraineni.