Profilul Societatii

Profilul Societatii

balantaSocietatea Profesionala EUROTEAM PROFESSIONAL CORPORATION – EPC – a fost fondată în august 2005, este o societate profesionala de consultanta de drept român formata din liberi profesionisti, avocaţi români, in colaborare cu consultanţi italieni ce lucrează pe teritoriul României. Majoritatea liberilor profesionisti au un important background profesional, datorită experienţei anterioare în domeniu, obţinută la cele mai importante birouri române de avocatură si nu numai.

Aceasta cunoastere profunda a dreptului local, împreuna cu competentele din dreptul international ale unor avocati italieni, se unesc pentru a oferi clientilor, servicii de înalta calitate, de încredere si în acelasi timp, rapide.

De aceea, desi societatea noastra de avocatura este relativ tânara, profesionistii care fac parte din aceasta au o experienta foarte buna în toate domeniile de competenta.

EPC crede cu tarie ca formarea profesionala constituie cea mai importanta valoare a sa; într-adevar, specialistii ce lucreaza în cadrul societatii profesionale au obtinut titluri de specializare post-licenta si au dobândit importante experiente de lucru în strainatate. În plus, ei sunt capabili sa corespondeze curent în italiana, româna, engleza si franceza. Serviciile pe care biroul nostru profesional le ofera, sunt la cele mai înalte standarde profesionale occidentale si se adreseaza firmelor nationale si internationale, precum si institutiilor publice, organizatiilor fara scop lucrativ si persoanelor fizice care desfasoara activitati în România.

EPC colaboreaza strâns cu alte birouri de avocatura si societati profesionale din Italia, Bulgaria si Republica Ceha si Ukraina.