Despre noi

Despre noi

Atentia pe care o acordam clientilor

se2Obiectivul nostru principal este acela de a înţelege şi a îndeplini aşteptările profesionale ale clienţilor şi de a ajunge să fim consideraţi o parte esenţială din organizarea acestora. Credem că este fundamental să ne concentrăm eforturile spre o îndeplinire optimă a rezultatelor stabilite, dat fiind că succesul obţinut de clientul nostru este o măsură a succesului team-ului nostru.

Profesionalismul inalt si competenta multidisciplinara a echipei ofera servicii poli-functionale si flexibile societatilor prin intermediul unei activitati de consultanta tout court si de sprijin pentru investitiile efectuate pe pietele straine. Spre deosebire de alte societati de consultanta, gama serviciilor oferite include si aplicatii de dezvoltare web, de marketing, produse financiare si servicii informatice.

Le oferim clientilor nostri un serviciu profesional de cel mai înalt nivel, combinând excelenta tehnica, cunoasterea dinamicilor comerciale si o abordare constructiva, practica a aspectelor legale. Succesul metodei noastre este facut posibil de dialogul zilnic cu celelalte birouri de avocatura internationale.

Valorile noastre

E – Excelenta – ne dam silinta sa obtinem excelenta în tot ceea ce facem
U – Unitate
R – Resurse în avangarda
O – Organizare
T – Time management
E – Experienta
A – Atentie si ambitie în tot ceea ce facem
M – Motivare

Onorariile noastre

Metoda de tarifare pe care o propunem este caracterizată de o varietate de opţiuni şi de o flexibilitate totală. Discutăm deschis şi anticipat despre termenii economici cu clienţii noştri şi le oferim informaţii periodice detaliind activităţile realizate, cheltuielile suportate şi cele care trebuie suportate. Sistemele de tarifare propuse de noi variază în special pe baza activităţii care trebuie desfăşurate şi a cerinţelor clientului.

Cu titlu exemplificativ şi neexhaustiv, acestea pot fi rezumate după cum urmează:

Acord de consultanţă pe bază continuă – acest sistem de tarifare se adaptează clientului care are nevoie de o consultanţă pe termen mediu sau lung şi care intenţionează să stabilească cu biroul nostru un raport de colaborare profesională de durată. Acesta se încheie în mod normal pe baza unui număr de ore lunar şi a unei sume fixe corespunzătoare numărului de ore.

Acord de consultanţă pentru anumite activităţi – acest sistem de tarifare este preferabil în cazul în care clientul are nevoie de asistenţă legală una tantum (constituirea unor societăţi comerciale, intervenţii în procese, redactarea unui contract, etc.). Tarifele aplicabile în acest caz pot fi tarife orare sau o sumă fixă în cazul serviciilor standard, a căror prestare poate fi cuantificată în termeni temporali şi care în mod normal nu este supusă unor modificări importante.

Dacă doriţi să ne contactaţi, să venim la sediul societăţii dvs. sau pentru o prezentare a serviciilor şi produselor noastre, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail la: office@euroteam.com.ro