Consultanta pt. dezvoltarea firmei pe pietele internationale

Consultanta pt. dezvoltarea firmei pe pietele internationale

consulenza

Deschiderea către țările străine reprezintă o oportunitate interesantă pentru IMM-urile italiene de a-și dezvolta afacerile și de a-și spori semnificativ competitivitatea.

Pentru a crește afacerea clientului pe piețele internaționale, EPC, activități de sprijin de bază de consultanță în procesul de luare a deciziilor, permite companiei să înceapă o reflecție internă în ceea ce privește organizarea lor și în ceea ce privește posibilele planuri de internaționalizare.

Evidențierea macro-zone și țări străine, de cerințele și specializările relevante în referire la diferitele categorii de produse, compania primește un set de instrumente pentru a face față cu trecerea de la o „dimensiune“ predominant locală într-o poziție „internațională“.

Punctele forte și punctele slabe, precum și nevoile concrete și în timp util ale companiei, apar printr-un card de sondaj privind nevoile. După verificarea companiei, după evaluarea ideii de afaceri, se efectuează o căutare pentru a identifica potențialul pieței țintă și a resurselor pentru a sprijini proiectul companiei. Intervențiile au ca scop determinarea „poziționării strategice” a companiei, prin analiza afacerilor companiei și prin definirea unui plan strategic de marketing pentru identificarea piețelor atractive.

EPC oferă IMM-uri cu informații, facilități, profesionalism și organizarea să pătrundă pe piețele europene, ajutând antreprenorul să se ocupe de complexitatea de management tot mai mare, oferind companiei dovezile necesare la strategice, organizatorice, logistică și economică, decizia antreprenorului este scutită de marjele de eroare și de riscurile financiare.

După operarea o raționalizare a costurilor de exploatare (pentru a satisface nevoile de eficiență, economie și antreprenoriat a managementului), analiza punctele forte și punctele slabe ale datelor colectate, EPC pregătesc noi strategii de consolidare și / sau extinderea cotelor piață a sucursalei locale a companiei dvs.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *